Prijavite se na mejling listu

ACES

Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) je strukovno i neprofitabilno udruženje osnovano aprila 2009, sa ciljem da: promoviše ulogu i značaj FIDIC standarda u Srbiji, afirmiše najviše etičke standarde koji se primenjuju u radu inženjera konsultanata i da se stara o tome da ih se članovi pridržavaju i time delotvorno učestvuju u borbi protiv korupcije u građevinskoj industriji, doprinosi promociji procedura koje obezbeđuju transparentnost, prikuplja informacije od interesa za rad inženjera konsultanata, vodi brigu o razvoju i inovacijama tehničkih znanja članova Udruženja organizacijom seminara, radionica i savetovanja, prati i obezbeđuje informacije za potrebe svojih članova u vezi sa zakonskom regulativom, politikom i programima nadležnih organa Srbije za pitanja od interesa za Udruženje.

Članice Udruženja mogu biti inženjersko-konsultantske firme u Srbiji, kao i arhitektonski biroi, izvođači, banke, osiguravajuća društva, advokatske kancelarije i druge firme koje su zainteresovane da promovišu ciljeve Udruženja.

Udruženje inženjera konsultanata Srbije postalo je punopravni član Međunarodnog saveza inženjera konsultanata FIDIC (Fédération International Des Ingénieurs – Conseils) 16. septembra 2009. godine, čime je preuzelo čast i obavezu da kao ogranak FIDIC za teritoriju Republike Srbije širi najviše standarde u građevinarstvu.

Više informacija možete dobiti na aces.rs