Podrška korisnicima

Prijava

Prijavite se na mejling listu

PMI sertifikacija

CPM paketi usluga za PMI sertifikaciju namenjeni su zaposlenima u preduzećima i institucijama koji nameravaju da se sertifikuju u oblasti projektnog menadžmenta, i steknu jedno od najprestižnijih međunarodnih zvanja u ovoj oblasti.

Kao rezultat dvanaestogodišnjeg iskustva u edukaciji i sertifikaciji projektnih menadžera, kao i pružanju konsultantskih usluga kompanijama i pojedincima koji se bave projektnim menadžmentom, CPM je osmislio pakete usluga koje pomažu profesionalcima na putu do PMI sertifikata i značajno povećavaju verovatnoću uspeha na ispitu.

S obzirom na značajno angažovanje neophodno prilikom prijavljivanja za PMI ispit, CPM je uočio da je klijentima često potrebna pomoć prilikom učlanjenja u PMI i prijavljivanja PMI ispita, pa je stoga i ovu uslugu uvrstio u svoju ponudu paketa.

Takođe, iskustvo nam je pokazalo da su mentorske sesije sa iskusnim PMI sertifikovanim CPM konsultantima od velike pomoći polaznicima prilikom procesa pripreme za PMI sertifikaciju. Na mentorskim CPM sesijama se klijentima pruža konkretna pomoć u pripremi ispita, daju im se saveti za uspešno polaganje i usmerava se njihova praktična priprema za ispit.

Da bi sertifikovani projektni menadžer održao svoj PMI PMP® sertifikat, potrebno je da sakupi 60 PDU (Professional Development Units) tj. „profesionalnih poena“ tokom perioda od tri godine. Poeni podrazumevaju učešće na obukama, konferencijama, držanje predavanja iz oblasti projektnog menadžmenta i druge razvojne aktivnosti. Ovaj nivo usluga u svetu pružaju isključivo registrovani PMI R.E.P. partneri, a CPM je prvi globalni PMI R.E.P. centar u Srbiji.

Pitajte CPM
X

Paket 1

Paket 2

Paket 3

Paket 4