Crm решење у пракси – goldmine

ПО ЧЕМУ СЕ GOLDMINE РАЗЛИКУЈЕ ОД ДРУГИХ СОФТВЕРА?

GoldMine је развијен као широко применљиво софтверско решење за праћење свих пословних активности, било да је реч о комуникацији предузећа са тржиштем или о комуникацији појединачних делова предузећа са руководством.
GoldMine jе развијен тако да омогући корисницима да управљају и деле пословно битне информације о клијентима, продаји, документацији, састанцима, активностима… Као резултат, GoldMine подржава читаво предузеће као јединствен радни тим и пружа вам софтверско окружење које није могуће заокружено добити у неком другом комерцијалном софтверу. Коришћење GoldMine софтвера је прилагођено нивоу знања просечног корисника рачунара, а максимум пружа радом у мрежном окружењу.

ШТА РАДИ GOLDMINE?

GoldMine олакшава рад следећих пословних функција: управљање контактима са клијентима, месечно, недељно, дневно и минутно планирање, управљање ресурсима, управљање документацијом, продаја, рад пројектних тимова, електронска размена порука, техничка подршка, као и праћење свих других важних информација и догађаја у предузећу.

Многи наши корисници су прешли са заморног система “пуњења архиве папирима” на PC рачунаре, GoldMine-ом заменили свој Rolodex рачунарском базом података, свеске за коресподенцију и архиву заменили текст процесором MS Word, заменили зидни календар са GoldMine мрежним календаром за планирање. Разлог је тај што GoldMine решења имају једну велику предност: постоји централни извор података који повезује све неопходне информације које се односе на један контакт.
GoldMine је елегантно решење које пружа централизовани систем комуникације и праћења активности за све контакте предузећа. GoldMine дозвољава кориснику да прати, не само шта је његов саговорник рекао или урадио, већ има приступ и томе шта је било ко други у пројектном тиму рекао и урадио.

КО СВЕ МОЖЕ ДА КОРИСТИ GOLDMINE?

GoldMine одликује једноставност рада корисника. Истовремено GoldMine садржи све карактеристике савремених комерцијалних једнокорисничких система за праћење контаката, плус разноликост праћења продаје, маркетинг анализе, мерење продуктивности и телемаркетинг алати. Све ово даје GoldMine-у кључно место на рачунару корисника који управљају својим информацијама са њиховог десктоп рачунара или помоћу радне свеске.

ДА ЛИ МОГУ GOLDMINE ДА НАСТРАВИМ ДА КОРИСТИМ КАО РАДНУ СВЕСКУ?

Наравно! GoldMine је одличан за коришћење као ваша радна свеска. GoldMine има чак и интелегентну синхронизацију са вашим десктоп канцеларијским рачунаром. Та синхронизација (Remote Synchronization) помоћу модема преноси свеже податке настале у Вашем notebook рачунару на ваш централни рачунар.

ДА ЛИ МОГУ ДА КОРИСТИМ СВОЈ MS WORD ПРОЦЕСОР?

GoldMine је директно повезан са већином Windows програма укључујући и MS Word, Excel, Access, ACAD, WordPerfect, AmiPro итд. GoldMine директно остварује везе са подацима насталим у другим вашим софтверима, преузима податке и производи нове документе на основу ваших готових подлога (Templates).