PMI Конференција Пројектне заједнице (Project Society Conference)

Задовољство нам је да вас обавестимо да  PMI Ogranak Srbije организује 10. по реду Конференцију Пројектне Заједнице  (Project Society Conference) која ће се одржати 25. маја 2023. године, у хотелу „Crowne Plaza“ у Београду.

Тема овогодишње конференције је „И више од трансформације: Откривање изазова пред трансформативним организационим променама“ (Beyond the Transformation: Discovering Challenges For Transformative Organizational Change).

Једна од актуелних тема ће бити утицај вештачке интелигенције на управљање  пројектима, у стратешкој и оперативној пословној трансформацији, које пословне вештине одговарају овим новим изазовима, рад са тзв. генерацијом зед, а поменућемо и иновације које праве велики заокрет у пољопривредним и производним секторима.

Искористите прилику да по повољнијим ценама купите улазнице до 10. маја (early bird prices).
Погледајте погодности за куповину више улазница за групу својих запослених, уколико се пријављујете као организација.
Програм говорника ће бити доступан ускоро!

Посветите овај дан унапређењу своје каријере, стицању нових знања и вредних пословних контаката, те зарадите и корисне PDU поене за обнову PMP лиценце.
До тада, можете резервисати своје место тако што ћете се регистровати преко једног од линкова доступних на страници PSC 2023