Podrška korisnicima

Prijava

Prijavite se na mejling listu

Podrška korisnicima

CPM svojim klijentima nudi podršku, kako u korišćenju softverskih rešenja Oracle Primavera, tako i u procesu sticanja PMI sertifikata (PMP® i CAPM®) koje izdaje međunarodno udruženje projektnih menadžera, Project Management Institute (PMI).

U okviru tehničke podrške, naš tim iskusnih profesionalaca  prati i analizira Vaše konkretne probleme i zahteve i omogućava Vam da na brz i efikasan način rešite svaku poteškoću sa kojom se susretnete tokom rada sa softverima Oracle Primavera. Korisnicima CPM tehničke podrške na raspolaganju je direktna podrška na terenu, podrška putem telefona, savetodavni sastanci, kao i dvadesetčetvoročasovni pristup CPM bazi znanja.

Kada je reč o sticanju PMP® i CAPM® sertifikata, CPM svojim klijentima pomaže u svakoj fazi neophodnoj za sertifikaciju, od pružanja obuke neophodne za sertifikaciju, preko učlanjenja u PMI i prijavljivanja ispita, mentorskih sesija i pripremnog kursa koji vode iskusni sertifikovani konsultanti, do pružanja obuka neophodnih za održavanje sertifikata.

Podrska korisnicima

Pitajte CPM
X

Česta pitanja

1. Kako instalirati Oracle Primavera softver?
Instalacija i implementacija Oracle Primavera softvera treba da se vrši preko Oracle Konsultantskog servisa ili uz pomoć sertifikovaniog Oracle partnera.

2. Isteklo mi je održavanje Primavera licenci, imam problem sa računarom i potrebno je ponovo instalirati softver, a ne želim da obnovim tehničku podršku za narednu godinu?
CPM preporučuje svim svojim korisnicima softvera da podršku obnavljaju svake godine, međutim, podršku takođe možemo obračunavati po utrošenim satima za rešavanje problema.

3. Kome je namenjen GoldMine?
Različite kompanije širom sveta koristi GoldMine. Ako se Vaše preduzeće ili organizacija bavi praćenjem i čuvanjem informacija o klijentima ili kontaktima, treba vam alat kao što je GoldMine.

4. Za šta se koristi GoldMine?
GoldMine se najčešće koristi za čuvanje informacija o kupcima, klijentima i kontaktima. Koristi se za praćenje Vašeih aktivnosti, upravljnje marketinškim kampanjama i praćenjem mogućnosti za prodaju.