Vesti i najave

Prijavite se na mejling listu

CPM Project Management Outsourcing

Ako želite da sprovedete svoju strategiju na efikasan način, ako želite da vaši projekti napreduju u skladu sa planom - CPM Project Management Outsourcing usluga je rešenje za vas. Cilj Centra za upravljanje projektima je povezivanje stručnjaka na lokalnom i globalnom nivou. CPM je Centar za iskusne rukovodioce projekata koji su spremni da uspešno upravljaju strateški važnim projektima. Vodeće globalne kompanije i regionalni start-up timovi angažuju CPM rukovodioce projekata za razvoj sistema, transformaciju organizacije, integraciju aplikacija, razvoj novih proizvoda i strateške projekte od kojih zavisi uspeh vašeg biznisa.

CPM je ISO 9001 i ISO 29993 sertifikovana organizacija.

CPM angažuje samo vrhunske rukovodioce projekata specijalizovane za Agile, Kanban, Lean, Scrum i Prediktivno upravljanje projektima.

Proces saradnje sa CPM timom je jednostavan:

  • Usluge CPM PM outsourcinga prilagođene su vašim specifičnim potrebama
  • U prvom koraku želeli bismo da razumemo vaše projektne potrebe, viziju projekta i rokove realizacije.
  • CPM stručnjak za upravljanje projektima će Vam biti dostupan kako bismo razgovarali o poslovnim efektima vašeg projekta, potrebnim veštinama, uslovima angažovanja, specijalizaciji tima i zahtevima kvaliteta.
  • Naša misija je da efikasno pronađemo, odaberemo i angažujemo najbolje lidere za vaš projekat iz CPM mreže eksperata.
  • Potreban vam je rukovodilac projekta sa specifičnom stručnošću? 
  • Pišite nam ovde

U roku od 5 radnih dana od dana definisanog projektnog zahteva, pripremićemo vam predlog CPM rukovodioca za vaš projekat.