Подршка корисницима

Пријава

Пријавите се на мејлинг листу

PMI сертификација

ЦПМ пакети услуга за PMI сертификацију намењени су запосленима у предузећима и институцијама који намеравају да се сертификују у области пројектног менаџмента, и стекну једно од најпрестижнијих међународних звања у овој области.

Као резултат дванаестогодишњег искуства у едукацији и сертификацији пројектних менаџера, као и пружању консултантских услуга компанијама и појединцима који се баве пројектним менаџментом, ЦПМ је осмислио пакете услуга које помажу професионалцима на путу до PMI сертификата и значајно повећавају вероватноћу успеха на испиту.

С обзиром на значајно ангажовање неопходно приликом пријављивања за PMI испит, ЦПМ је уочио да је клијентима често потребна помоћ приликом учлањења у PMI и пријављивања PMI испита, па је стога и ову услугу уврстио у своју понуду пакета.

Такође, искуство нам је показало да су менторске сесије са искусним PMI сертификованим ЦПМ консултантима од велике помоћи полазницима приликом процеса припреме за PMI сертификацију. На менторским ЦПМ сесијама се клијентима пружа конкретна помоћ у припреми испита, дају им се савети за успешно полагање и усмерава се њихова практична припрема за испит.

Да би сертификовани пројектни менаџер одржао свој PMI PMP® сертификат, потребно је да сакупи 60 PDU (Professional Development Units) тј. „професионалних поена“ током периода од три године. Поени подразумевају учешће на обукама, конференцијама, држање предавања из области пројектног менаџмента и друге развојне активности. Овај ниво услуга у свету пружају искључиво регистровани PMI R.E.P. (Registered Education Provider) партнери, а ЦПМ је први глобални PMI R.E.P. центар у Србији.

 

Питајте ЦПМ
X

Пакет 1

Пакет 2

Пакет 3

Пакет 4