Вести и најаве

Архива вести

Пријавите се на мејлинг листу

CPM Project Management Outsourcing

Ако желите да спроведете своју стратегију на ефикасан начин, ако желите да ваши пројекти напредују у складу са планом - ЦПМ Project Мanagemenт Оutsorcing услуга је решење за вас. Циљ Центра за управљање пројектима је повезивање стручњака  на локалном и глобалном нивоу. ЦПМ је Центар за искусне руководиоце пројеката који су спремни да успешно управљају стратешки важним пројектима. Водеће глобалне компаније и регионални start-up тимови ангажују ЦПМ руководиоце пројеката за развој система, трансформацију организације, интеграцију апликација, развој нових производа и стратешке пројекте од којих зависи успех вашег бизниса.

ЦПМ је ИСО 9001 и ИСО 29993 сертификована организација.

ЦПМ ангажује само врхунске руководиоце пројеката специјализоване за Аgile, Кanban, Lean, Scrum и Предиктивно управљање пројектима.

Процес сарадње са ЦПМ тимом је једноставан:

  • Услуге ЦПМ ПМ outsorcing прилагођене су вашим специфичним потребама.
  • У првом кораку желели бисмо да разумемо ваше пројектне потребе, визију пројекта и рокове реализације.
  • ЦПМ стручњак за управљање пројектима ће Вам бити доступан како бисмо разговарали о пословним ефектима вашег пројекта, потребним вештинама, условима ангажовања, специјализацији тима и захтевима квалитета.
  • Наша мисија је да ефикасно пронађемо, одаберемо и ангажујемо најбоље лидере за ваш пројекат из ЦПМ мреже експерата.
  • Потребан вам је руководилац пројекта са специфичном стручношћу? 
    Пишите нам овде
  • У року од 5 радних дана од дана дефинисаног пројектног захтева, припремићемо вам предлог ЦПМ руководиоца за ваш пројекат.