Вести и најаве

Архива вести

Пријавите се на мејлинг листу

Project Society Conference 2022  Risk#Experience

Project Society Conference 2022 Risk#Experience

Удружење за управљање пројектима – PMI огранак Србија (PMI Serbia Chapter) по девети пут организује ову стручну конференцију, са циљем да окупи професионалце из различитих области који ће кроз размену искустава, предавања, презентације и радионице покушати да приближе професију пројектног менаџмента свим структурама и објасни неопходност правилног управљања и вођења пројеката употребом PMI стандарда, методологије и најбољих пракси из целог света.

Назив овогодишње конференције је Risk#Experience и, као што се већ из назива види, централна тема су управо ризици, искуства која су створили, као и начини, алати и методе који су коришћени у управљању ризицима. Невезано за грану индустрије или пројектне методологије, пројекти се срећу са све изазовнијим ризицима који, у зависности од перцепције и приступа пројектног менаџера, могу бити претња, али и могућност.

 Конференција је сада већ традиционално место окупљања и остваривања нових пословних контаката професионалаца из скоро свих привредних грана, као што су: ИТ сектор, телекомуникације, финансије и банкарство, индустрија, грађевинарство, саобраћај, здравство, образовање, научно-истраживачке и академске институције, као и јавни сектор.