Услуге и решења

Услуге и решења

На овој страници можете прочитати више о свеобухватној понуди наших услуга и решења

Успешно управљање пројектима и инвестицијама захтева израду одговарајућег процесног модела, потпуно прилагођеног захтевима и потребама руководства, његову интеграцију у постојећу организациону структуру и оперативну примену на свим пројектима у предузећу. Како би имплементација модела била успешна неопходна је адекватна обука, методолошка за руководиоце и менаџере и софтверска за кориснике и администраторе.

ЦПМ тим консултаната, пројектних менаџера и софтверских стручњака помаже својим клијентима у развоју, увођењу и примени Система за управљање пројектима. Такође, тим сертификованих ЦПМ тренера врши низ неопходних методолошких и софтверских обука, првенствено руководилаца и IT кадрова, за самосталну успешну примену Система.

Потврду квалитета ЦПМ услуга представља и чињеница да је ЦПМ глобални PMI партнер за обуку (PMI Global Registered Education Provider) водећег међународног удружења пројектних менаџера (PMI). Полазници ЦПМ обука, поред практичних знања и вештина, добијају и образовне поене неопходни за међународну PMI сертификацију (PMP® i CAPM®).

ЦПМ у својој професионалној биографији има велики број успешно имплементираних решења у следећим секторима: