Вести и најаве

Архива вести

Пријавите се на мејлинг листу

The Agile PMP®

The Agile PMP®

Спајањем најбољег из Lean-Agile методологије са традиционалним приступом управљања пројектима, овај семинар Вам доноси доказано успешне начине за повећање успеха Ваших пројеката и програма уз управљање учинком и повраћајем инвестиције.

Овај практичан семинар Вам даје свеобухватни преглед агилног приступа и његовог утицаја на савремено управљање пројектима. Научићете како да "будете агилни" на примерима из реалног искуства, и позиционирате се тако да одговорите на захтеве данашње привреде. Научићете да агилно управљате пројектом и да то примените на широк спектар пројеката, али и да сами будете у могућности да евалуирате пројекте који су вођени према агилној методологији. Програм овог дводневног семинара увешће Вас у праксу  Lean-Agile и Agile управљања пројектима. 

Фокус семинара

 

  • Шта је Аgile, ко га користи и које изазове решава

  • Agile Project Management са Scrum

  • Како поредити Waterfall и Scrum животни циклус пројекта

  • Agile, Lean, Flexible, Waterfall, Scrum, DSDM…

  • Lean-Agile за успешну реализацију пројеката

  • Практични хибридни приступи: Имплементација из стварног искуства

  • Због чега се истичете као Agile PMP®

  • Које су компетитивне предности за Вашу организацију

  • Научите Lean-Agile у пракси

 

Karlheinz Muenchow, PMP®, CSM, CSP

 

Као Lean-Agile тренер и консултант, Karlheinz Muenchow помаже организацијама да лакше усвоје Lean-Agile методологију, повећају  ефикасност и квалитет, смање време циклуса, као и да створе адаптивно окружење спремно да иновира и предводи. У раду  са клијентима широм света, Карл пружа драгоцене лекције и увиде како би се убрзао процес  учења и тестирања Lean-Agile, а након тога и њено успешно шириење на целу организацију.

Искуство развијања и имплементирања Lean-Agile методологије са тимовима и организацијама у Европи, Индији, Бразилу и широм Сједињених Америчких Држава дало му је дубље разумевање променљивости потреба и захтева компанија у спровођењу Lean-Agile методологије. Осим што поседује диплому инжењера са Универзитета Реутлиген у Немачкој, Карл је Certified Scrum Master (CSM), Certified Scrum Practitioner (CSP), Certified Scrum Product Owner (CSPO) и Project Management Professional (PMP®). Члан је  Agile Alliance, Scrum Alliance, Project Management Institute (PMI), Association of German Engineers (VDI®) и активно доприноси глобалном развоју Lean-Agile методологије.